Barnehage Bilder | preschool pictures

Hei alle sammen. Jeg tenkte å bare oppdaterer dere som har bestilt eller betalt for barnehage bilder. Tror at det har vært litt frem og tilbake 🙂 .

Jeg har mottatt alle bestillinger og bildene er snart klare til å sende til printeren.  14 nov var bestillingsfrist.  Hvis du har ikke bestilt men ønsker  å bestille, vær så snill å sende meg ordren på epost med en gang! 🙂

Fakturaene har blitt sendt til de som ga meg epost addresser.  De andre får det i hyllene til barna.  Bildene blir klare til levering om ca 2 uker.

Jeg takke dere VELDIG for alle positive tilbakemeldinger.  Dette har vært noe nytt for alle sammen og jeg gleder meg allerede til neste år!  Jeg tar gjerne tilbakemeldinger også om hva du synes har fungert og ikke fungert i år…og hvordan du hadde ønsket det til neste år.

Vi snakkes alle sammen og hvis du lure på noe, bare sende meg epost!

~ ♥ Lisa

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*