Lost in Space | nyfødtfotograf | babyfotograf | nyfødtfotografering

Hei alle sammen!  Jeg har fått beskjed fra noen av dere at du har sendt epost tidligere men ikke fikk svar.  Det ser ut som jeg har litt problemer med å få alle epost som er sendt via kontaktskjemaet på bloggen min.  Hvis du har sendt meg mail men har ikke hørt tilbake fra meg, vær så snill å sende  en ny epost til lrostoen@fotografixstudios.com !  Jeg skal prøve å finne en løsning på dette!! 

– Hilsen Lisa

  • Fotograf Benedikte Bull8 March, 2011 - 10:55

    Oi, var litt ny med denne metoden for å kommentere. Mente å kommentere bildene i innlegget ovenfor. 🙂

  • Fotograf Benedikte Bull8 March, 2011 - 10:54

    Dette var virkelig helt nydelig! Wow.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*