Annonse | Announcement

Kjære alle sammen – jeg har hatt en dødsfall i familien og reiser til USA i morgen tidlig.  Beklager til dere som venter for å se på bildene –  de blir forsinket siden jeg er usikkert hvor mye jeg kan jobbe mens jeg er bortreist.  For dere som ønsker å bestille fotografering, jeg prøver å svare så godt jeg kan mens jeg er borte.  Jeg er hjemme igjen neste uke.  Beklager så mye, det er litt kaotisk for tiden.  Tusen takk for tålmodigheten deres.

*************************************************************************************

Hi everyone –  I have had a death in the family and will be travelling to the US tomorrow morning.   I apologize to those of you who are waiting to view your images as there will be a delay since I’m not sure how much time I’ll have to work while I am away.  For those of you wishing to book a session, please be patient and I will try and email you as soon as possible.  I am flying back to Norway next week.   Thank you so much for your patience. 

–  Lisa

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Malin Ward

    Hello Lisa, I found your beautiful website and read this. My thoughts and sympathies are with you!
    Malin

Velkommen

Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

facebook
instagram
pinterest
twitter 1

Instagram

instagram

KONTAKT

studio | Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1