Babyfotografering | Det Snør Det Snør Tiddelibom

Babyfotografering i snøen! Nå er det på tid å rydde bort støvet fra bloggen og begynne på sosial media igjen!  Da SoMe tok over hele verden ble noen av oss “gamle” litt bak skjemaet 🙂  Men nå er det et nytt år og da dette er tiende år jeg har vært en nyfødt og babyfotograf er jeg like ivrig nå enn jeg var da jeg først startet, og det er fortsatt gøy å møte alle dere forskjellige kunder som har vært hos meg over alle disse årene (noen av dere 4,5,6 ganger hihi…)  Men nå er det på tide å vise litt mer liv på bloggen og andre SoMe kanaler! For å se flere bilder kan du besøk bildegalleriet KLIKK HER

Husk at du må ikke vente til våren til å ta bilder!  Nå er det bare helt fantastisk her ute med metervis av snø og ikke mange kuldegrader som egner seg til helt fantastiske bilder!  Regner med at det er noen uker igjen før alt blir borte, men da er det lurt å bestille fotografering så fort som mulig slik at vi har garantert det hvite på bakken!  Du kan bestille fotografering ved å fylle ut kontakt skjemaet øverst.  Gleder meg til å møte alle de nye og gamle kunder i år!

-♥ Lisa

1 årsfoto, babyfotografering, barnefotografering, fotograf Asker

babyfotografering ut i snøen

barnefotografering

Babyfotografering i vinter

Babyfotograf Fotografix Studios

Søsken fotografert ut i snøen

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1