Barnehage Bilder | preschool pictures

Hei alle sammen. Jeg tenkte å bare oppdaterer dere som har bestilt eller betalt for barnehage bilder. Tror at det har vært litt frem og tilbake 🙂 .

Jeg har mottatt alle bestillinger og bildene er snart klare til å sende til printeren.  14 nov var bestillingsfrist.  Hvis du har ikke bestilt men ønsker  å bestille, vær så snill å sende meg ordren på epost med en gang! 🙂

Fakturaene har blitt sendt til de som ga meg epost addresser.  De andre får det i hyllene til barna.  Bildene blir klare til levering om ca 2 uker.

Jeg takke dere VELDIG for alle positive tilbakemeldinger.  Dette har vært noe nytt for alle sammen og jeg gleder meg allerede til neste år!  Jeg tar gjerne tilbakemeldinger også om hva du synes har fungert og ikke fungert i år…og hvordan du hadde ønsket det til neste år.

Vi snakkes alle sammen og hvis du lure på noe, bare sende meg epost!

~ ♥ Lisa

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1