En Drøm….. | gravidfotograf asker | nyfødtfotografering

Det er alltid gøy når bildene mine kommer på trykk.  Denne gangen er det en artikkel om gravidfotografering uten klær i februar utgaven av Baby Drøm.  Bildene var tatt her på studioet mitt i Heggedal Fabrikken i Asker. Tusen takk til Merete Corneliussen – personlig trener, coach og gründer  av http://www.mammamestring.no for tillatelsen for bruk av bildene hennes.  Jeg har mange kunder som bestiller min Belly til Baby pakke slik at de får gravid og nyfødtfotografering  til en rimeligere pris.  Pakken er veldig populær og jeg anbefaler at du bestiller fotograferingen i GOD tid før termindatoen.

God lørdag!

nyfødtfotografering

– ❤ Lisa

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1