Fresh Faces

Hei alle sammen!  Vi gleder oss til 2009 og et nytt år!  Til å 'kick start' dette året, jeg søker 10 nyfødt barn til å fotografere. Bildene skal brukes i min portfolio, på websiden og i reklame materialer.  Fotograferingen er helt gratis. Jeg kommer til deg, eller dere kan komme til min hjemme studio.   Til å delta må du ha termin i januar eller februar. Til å sette navnet ditt på listen, send epost til lrostoen@bluezone.no - med FRESH FACES i emne felt.   Fotografering av barna MÅ SKJE innom det første 10 dager etter de er født (men helst i de første 7 dager).  De som delta få fotografering og et 30×30 (eller 25×30) av ditt favoritt bilde gratis.  De som ønsker å bestille flere bilder får en 20% rabatt på alle produktene.

Vi også søker nyfødt tvillinger, så ført dere og ta kontakt med en gang! Med evt spørsmål, bare sende epost så ta vi kontakt med deg så fort som mulig.

– Lisa

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1