Gravidfotografering Om Vinteren

Gravidfotografering ut i naturen kan virkelig være et kunstverk, spesielt nå med denne vakre bakgrunnen av vinter og snø vi har her i Norge! Å være gravid er en av de vakreste, men slitsomme  øyeblikkene vi kvinner går gjennom i våres liv. Det er bare noen få ganger vi får oppleve graviditet og endringene kroppen vår går gjennom og den magiske av å føle den lille vokser i deg er virkelig bemerkelsesverdig. Det har blitt veldig populær å hoppe ut av de A4 fotograferinger inne på studioet og heller gå ut i det fantastiske naturen vi har her i Norge. Det skaper utrolige kunstneriske bilder!

Når skal du bestille gravidfotografering?

De fleste bestiller gravidfoto mellom uke 32-36  da magen har blitt stram og godt synlig.  Men dette er helt opp til hver enkelt å bestemme seg om.   De fleste bestiller også nyfødtfotografering sammen med gravidbilder da det er gode priser når du skal bestiller produkter fra fotograferinger (pluss er det nesten uhørt å IKKE ta bilder av den søte babyen når den endelig kommer!)  Klikk på kontakt linken øverst på menyen for å bestille fotograferingen før snøen smelter!

– ♥ Lisa

gravidfotografering

Her blir fokuset litt annerledes når du tar gravid bilder ute i naturen.

gravidfoto

Her vises at gravidfoto midt i vinteren skaper kunstneriske bilder

gravidfoto

Her var det -5 når vi tok disse fantastiske gravide bilder midt på vinteren

gravidfotograferinggravidfotografering

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1