Lost in Space | nyfødtfotograf | babyfotograf | nyfødtfotografering

Hei alle sammen!  Jeg har fått beskjed fra noen av dere at du har sendt epost tidligere men ikke fikk svar.  Det ser ut som jeg har litt problemer med å få alle epost som er sendt via kontaktskjemaet på bloggen min.  Hvis du har sendt meg mail men har ikke hørt tilbake fra meg, vær så snill å sende  en ny epost til lrostoen@fotografixstudios.com !  Jeg skal prøve å finne en løsning på dette!! 

– Hilsen Lisa

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Velkommen

Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

facebook
instagram
pinterest
twitter 1

Instagram

instagram

KONTAKT

studio | Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1