Tell All Your Friends! | Nyfødt Foto – babybilder | Babyfotograf Asker

Nå har tiden kommet til å begynne å fotografere i mitt nytt studio!  :)  Den offisielle kick off har ikke kommet enda, men jeg ønsker å starte året riktig og jeg kan ikke tenke om noe bedre en  å fotografere de alle minste!   Vi har 15 gratis fotgraferinger til å gi bort for de som har termin i jan/feb.  Babyen må være 0-2 uker gammel og fotograferingen må skje i studio lokalet i Heggedal Fabrikker, Asker.  Kjenner du noe som skal snart ha baby eller har en som er under 2 uker gammel? Send dette videre! Jeg gleder meg!

Hilsen – Lisa

Newbornpromo
 
  
  

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1