Søskenfotografering Asker Bærum Oslo | Fotografix Studios | Storebror og kjærlighet….

Jeg har mange søsken inne på studioet for søskenfotografering i disse dager.  Det er ikke alltid lett å få fine bilder av flere barn sammen, men når jeg får bilder som dette, blir jeg (og spesielt foreldrene) super glade!  Så fredelige disse to brødrene er – den ene bare noen få dager gammel, og den andre,  en stolt storebror.

———————————————

I have many siblings in the studio for photo sessions these days.  It’s not always easy to get nice images of several children together, but when I get an image like this one, I (and especially the parents) get super happy!  So peaceful these to brother are – the one only a few days old, and the other, a proud big brother.

 

søskenfotografering, søskenbilder

sovende søskenpar fra en nyfødtfotografering

Ha en god helg alle sammen!

– ♥ Lisa

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Sonja Jacobsen

    Hei, vi er veldig interessert i å ta babybilde og søsken. Ser at dere har tilbud på gratis fotografering nå, men kan man få digitale bilder og hvor mange og mye får man det for? På forhånd takk!

  • Elsker dette bildet. Nydelig, Lisa! <3

Velkommen

Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

facebook
instagram
pinterest
twitter 1

Instagram

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1