Fotograf i Asker | Et Nytt Liv

Børste av støvet fra bloggen

Det har vært alt for lenge siden siste gang jeg skrev på bloggen!  Å være ærlig, tenkte jeg at de fleste har gitt opp i å lese blogger.  Da er det nå Instagram og Snapchat som gjelder.  Menn, mye har skjedde nå siden sist!  Å være en fotograf i Asker er utrolig gøy! Jeg har alltid elsket å skrive ned og del tankene mine og viser litt av mitt liv som fotograf.   Livet har forandret seg for alle sammen verden rundt. Vi har kommet gjennom en voldsom pandemi og sorgen er stor for alle som har mistet sine kjære.  Samtidig er vi takknemlig at vi har kommet gjennom krisen slik vi kan ta bedre være av oss selv og alle rundt oss.  I 2 år har det vært mye mindre fotograferinger mens prioriteringer har vært å holde oss frisk og ikke ta for mange sjanser.  Men nå har dere begynt å vende dere tilbake til å ta bilder, og jeg er, som alltid, evig takknemlig at dere velger akkurat meg som fotografen din!

Nye Tider Nytt Studio  | Portrett studio

En annen ting som har skjedd er at jeg har nå flyttet studio til en litt mer intimt lokale. Du finner meg fortsatt i Heggedal Fabrikker! Men er nå i en andre del av bygningen.  Dere kunder som har vært hos meg før og igjen etter jeg har flyttet, har gitt meg veldig positive tilbakemeldinger! Lokalet er litt mer intimt men med samme preg som jeg har hatt siden jeg flyttet inn i Fabrikken i 2010.  Jeg har fortsatt hvite vegger med et finmalt gammelt gulv. Men NÅ kan jeg tilbyr en mørkere side i fotograferingen, med et brun håndmalt vegg og den helt opprinnelig  gammelt gulv fra Fabrikken.  Veldig fint at jeg kan tilby begge deler!

Som Fotograf i Asker har jeg mange kunder fra hele landet.  Jeg er meste kjent for nyfødtfotografering og bildene mine er utstilt på Bærum Sykehus og fødeavdelingen på Ullevål.  I tillegg har jeg mange års erfaring med gravide, baby, barn, familier og konfirmanter, og i har et begrenset mengde av bryllup.  Uansett hva slags fotografering dere ønsker seg,  har jeg alltid god kontakt med dere før og etter fotograferingen, og mange av dere kommer tilbake år etter år for nye bilder.

Sist Men Ikke Minst – Ny Nettside

Nå har jeg en ny og utrolig fin nettside som har vært planlagt i flere år.  Om du vil gi meg tilbakemelding eller råd om noe forbedringer bare ta kontakt!   Men, nå er det snart jul, og da passer det med å dele en av de fine bilder jeg har tatt av denne frøken, nam nam med pepperkake!

– ❤️ Lisa

Barn spiser pepperkake i babyfotografering fra Fotografix Studios fotograf i Asker

 klikk  HER for å se på bildegalleriet! 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Foran Kameraet Ikke Bare Bak!

  Familiefotografering Er Viktig!

  Med tilgang til bedre kamerautstyr for personlig bruk og kvalitetskameraer på våre smarttelefoner tar vi flere bilder i dag enn noen gang før. Men når du blar gjennom tusenvis av bilder du har tatt, hvor mange av dem mangler deg? Jeg ELSKET virkelig stilen til denne utendørs familiefotograferingen. Det er mange som er veldig usikker foran kameraet. Det er derfor utefotografering fungerer så bra. Når man er ute er det virkelig mulig for alle å bli mer avslappet og komfortabel, og bildene blir mer naturlige, i stedet for poserte og stive.  Mot slutten anbefaler jeg en liten piknik – for eksempel å steke marshmallows, spise jordbær eller drikke varm sjokolade – bildene er utrolige morsomme og kreative og gir deg fantastiske minner for evighet. Klikk her https://www.fotografixstudios.com/booking for å bestille fotografering nå!

  familiefotografering ut i naturen.

  søskenfotografering ut i naturenstilig barnebilder ut i naturenmorsomme søskenbilder ut i naturenkoselig familiebilder fine barnebilder fra utefotograferingkjærlighet fra utefotograferingfamiliebilder i høstmorsomme familiebilder i åkeren stillig familiebilder fra utefotograferingfamiliebilder i åkerennydelig familiebilder fra utefotografering

  1 comment
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Lauren

   Anbefaler Fotografix på det sterkeste! Fotografen Lisa fikk barna til å føle seg trygg fra starten. Hun har så mange kreative ideer og talent som gjør at man ender opp med enda finere bilder enn man forventer. Selve fotograferingen ble så hyggelig at når vi ser på bildene som henger på veggen så husker vi hvor morsom og koselig den dagen var for oss som familie. Virkelig minner for livet! Takk Fotografix!

  Gravidfotografering Om Vinteren

  Gravidfotografering ut i naturen kan virkelig være et kunstverk, spesielt nå med denne vakre bakgrunnen av vinter og snø vi har her i Norge! Å være gravid er en av de vakreste, men slitsomme  øyeblikkene vi kvinner går gjennom i våres liv. Det er bare noen få ganger vi får oppleve graviditet og endringene kroppen vår går gjennom og den magiske av å føle den lille vokser i deg er virkelig bemerkelsesverdig. Det har blitt veldig populær å hoppe ut av de A4 fotograferinger inne på studioet og heller gå ut i det fantastiske naturen vi har her i Norge. Det skaper utrolige kunstneriske bilder!

  Når skal du bestille gravidfotografering?

  De fleste bestiller gravidfoto mellom uke 32-36  da magen har blitt stram og godt synlig.  Men dette er helt opp til hver enkelt å bestemme seg om.   De fleste bestiller også nyfødtfotografering sammen med gravidbilder da det er gode priser når du skal bestiller produkter fra fotograferinger (pluss er det nesten uhørt å IKKE ta bilder av den søte babyen når den endelig kommer!)  Klikk på kontakt linken øverst på menyen for å bestille fotograferingen før snøen smelter!

  – ♥ Lisa

  gravidfotografering

  Her blir fokuset litt annerledes når du tar gravid bilder ute i naturen.

  gravidfoto

  Her vises at gravidfoto midt i vinteren skaper kunstneriske bilder

  gravidfoto

  Her var det -5 når vi tok disse fantastiske gravide bilder midt på vinteren

  gravidfotograferinggravidfotografering

  0 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

   Babyfotografering | Det Snør Det Snør Tiddelibom

   Babyfotografering i snøen! Nå er det på tid å rydde bort støvet fra bloggen og begynne på sosial media igjen!  Da SoMe tok over hele verden ble noen av oss “gamle” litt bak skjemaet 🙂  Men nå er det et nytt år og da dette er tiende år jeg har vært en nyfødt og babyfotograf er jeg like ivrig nå enn jeg var da jeg først startet, og det er fortsatt gøy å møte alle dere forskjellige kunder som har vært hos meg over alle disse årene (noen av dere 4,5,6 ganger hihi…)  Men nå er det på tide å vise litt mer liv på bloggen og andre SoMe kanaler! For å se flere bilder kan du besøk bildegalleriet KLIKK HER

   Husk at du må ikke vente til våren til å ta bilder!  Nå er det bare helt fantastisk her ute med metervis av snø og ikke mange kuldegrader som egner seg til helt fantastiske bilder!  Regner med at det er noen uker igjen før alt blir borte, men da er det lurt å bestille fotografering så fort som mulig slik at vi har garantert det hvite på bakken!  Du kan bestille fotografering ved å fylle ut kontakt skjemaet øverst.  Gleder meg til å møte alle de nye og gamle kunder i år!

   -♥ Lisa

   1 årsfoto, babyfotografering, barnefotografering, fotograf Asker

   babyfotografering ut i snøen

   barnefotografering

   Babyfotografering i vinter

   Babyfotograf Fotografix Studios

   Søsken fotografert ut i snøen

   0 comments
   Add a comment...

   Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Søskenfotografering Asker Bærum Oslo | Fotografix Studios | Storebror og kjærlighet….

    Jeg har mange søsken inne på studioet for søskenfotografering i disse dager.  Det er ikke alltid lett å få fine bilder av flere barn sammen, men når jeg får bilder som dette, blir jeg (og spesielt foreldrene) super glade!  Så fredelige disse to brødrene er – den ene bare noen få dager gammel, og den andre,  en stolt storebror.

    ———————————————

    I have many siblings in the studio for photo sessions these days.  It’s not always easy to get nice images of several children together, but when I get an image like this one, I (and especially the parents) get super happy!  So peaceful these to brother are – the one only a few days old, and the other, a proud big brother.

     

    søskenfotografering, søskenbilder

    sovende søskenpar fra en nyfødtfotografering

    Ha en god helg alle sammen!

    – ♥ Lisa

    2 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    • Sonja Jacobsen

     Hei, vi er veldig interessert i å ta babybilde og søsken. Ser at dere har tilbud på gratis fotografering nå, men kan man få digitale bilder og hvor mange og mye får man det for? På forhånd takk!

    • Elsker dette bildet. Nydelig, Lisa! <3

    Velkommen

    Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

    facebook
    instagram
    pinterest
    twitter 1

    Instagram

    instagram

    KONTAKT

    studio | Heggedal, Asker

    lrostoen@fotografixstudios.com

    tlf 952 84 415

    follow me

    facebook
    pinterest
    instagram
    twitter 1