INFO OM BRYLLUPSFOTOGRAFERING


Helen Keller
"The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart."....

Kjærlighet - de ekte følelser som gir dere frysninger når du er sammen. Nå at dere har sagt ja til hverdandre blir det en hektisk og travelt tid med å planlegge en av de største dagene i livet! En av de viktigste valg dere skal ha er hvem du skal stole på å fortelle deres kjærlighet historie gjennom vakre bilder. I disse dager har du et stort utvalg av fotografer å velge mellom.

 

HVORDAN VELGER DU RIKTIG FOTOGRAF?:

Det beste råd jeg kan gi er å ikke velge fotografen basert KUN på pris. Du trenger en fotograf som har erfaring med det som kreves i å fotografere et bryllup, har god backup utstyr og er flink med lys, samt en fotograf som har et stil du liker godt. Det er ikke pris som er mest viktig, det er at du bestille en fotograf som du kan stole på å levere bilder du blir stolt over i mange år fremover. De mest etterlyst fotografer blir bestilt i opp til 2 år i forveien, så det er viktig å bestille den fotografen du vil ha så fort som mulig, spesielt om dere skal gifte dere i høysesongen (mai-sept).

 

HVA BØR VI TENKE PÅ NÅR VI SKAL BESTILLE EN FOTOGRAF?:

Det mest viktige er å velge en fotograf som tar bilder i en stil du liker. Noen fotografer er fotojournalister og ta dokumentasjonstype bilder uten at

dere blir stilt opp og posert. Liker dere moderne og detaljerike bilder med lett dirigering og posering for portrett delen av kvelden? Da er det viktig du bruker en bryllupsfotograf og ikke fotojournalist. Velg en fotograf som har bilder du elsker!

 

VI HAR VALGT FOTOGRAFEN. HVA NÅ?:

Den første konsultasjon setter tonen for et viktig forhold mellom dere og fotografen. Fotografen kan svare på deres spørsmål og gi oversikt om hva skjer på bryllupsdagen. Samtidig burde dere bli vist bilder fra en full fotografering slik dere får bekreftelse at fotografen kan levere et kvalitets produkt.

 

HVORDAN BESTILLER JEG BRYLLUPSFOTOGRAFERING?:

Når du er klar å bekrefte fyller du ut et bestillingsskjema og betaler 50% av kostnaden på bryllupsfotografering. Betaling av gebyret bekrefter og holder dagen for dere og refunderes ikke ved avbestilling. Deretter finner vi en dag som passer for dere å møte meg på studioet for å begynne med bryllupsplanleggingen. Resten av beløpet betales 8 uker før bryllupet. Et bryllup produserer mange fine bilder. Alle bildene er behandlet for å reflektere min interpretasjon av deres stor dag. Bildene blir levert innen 6-8 uker etter bryllupet.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:

* Prisen på bryllupsfotografering inkluderer reiseutgifter innen 30km fra Asker. Bryllup utenom disse områder blir pålagt reisetillegg basert på hvor bryllupet finner sted og omstendigheter rundt brylluper (feks overnatting på grunn av avstand osv). Jeg reiser verden rundt og er ledig for bryllupsfotografering utenfor disse områder og i utland.

 

* Bryllupsfotograferingen inkluderer fotografering av vielsen og brudepar portretter etterpå - total 2.5 timer. Dere får utvalgt bilder (ca 200) i høyoppløselig format. Fra vielsen blir det tatt litt bilder av gjestene og brudgommen mens han venter for ankomst av bruden, samt bilder av bruden ved ankomst, hele vielsen, utgangen og møte med gjestene ved kirketrapper. Deretter reiser vi til utvalgt lokasjon for å ta bilder av brudeparet. Bildene er levert på en fin minnepinne og dere får 20% rabatt på bestilling av produkter - for eksempel, albumer eller bilder å henge på veggen.

 

* For å booke bryllupsfotografering ta kontakt via kontaktskjema eller send meg epost direkte. Tlf: 95284415

Bryllupsfotografering 16.500kr

instagram

KONTAKT

studio | Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1