KONFIRMANTFOTOGRAFERING

KonfirmantFOTOGRAF | ASKER | BÆRUM | OSLO | DRAMMEN

Eleanor Roosevelt"the future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"....

PÅ VEI TIL Å BLI VOKSEN

Konfirmasjoner er en kjær tradisjon som fanger milepælen med å gå over i voksenlivet. Konfirmasjonsbilder fungerer som en visuell representasjon av ditt barns personlighet, interesser og prestasjoner i løpet av denne viktige tiden i livet.

NÅR BURDE JEG TA BILDER?:

Det er viktig å bestille fotografering i god tid. Husk at det er noe måneder som er ekstremt populær for konfirmasjoner, nemlig mai og september. De fleste bestiller fotograferinger for å få fine bilder til takkekortet og albumer, og derfor er det viktig å tenke litt over tidspunktet for å ta bilder. Til tross at mange vil helst ta bilder samme dag som konfirmasjonen, har dere mer begrenset tid mellom seremonien og festen etterpå. Det kan også være litt stressende å ta bilder samme dag. De fleste som bestille konfirmantfotograferingen bestiller det på en dag innen et par uker etter seremoni dagen. Da har konfirmanten bedre tid samt mulighet for å skifte underveis for mer variasjon i bildene. Men om familien skal være med på bildene er selve dagen den beste tiden for å bestille fotograferingen, men husk å sette av tid mellom seremonien og festen for å gjennomføre en velykket fotografering.

LOCATION LOCATION LOCATION:

De fleste konfirmanter vil helst ha bildene ute i det fine norske naturen. Her burde dere diskutere steder som har betydning - for eksempel, går familien mye på tur ut i skogen kan velge bilder ut i skogen, eller hvis dere er mye på sjøen kan vi ta bilder på stranden. For dere som vil helst ta bilder inne, har jeg et stort og lekkert studio i Heggedal Fabrikker som egner seg. Andre liker grunge og urbantype bilder og her har jeg noe steder som egner seg.

KLÆR:

Før fotograferingen setter vi opp en teamsmøte eller telefon samtale for å snakke om den generelle stilen til bildene, enten dere foretrekker uformell, formell eller en blanding av begge. Velg antrekk som gjenspeiler konfirmantens personlig stil. Koordiner farger og teksturer for å lage visuelt tiltalende portretter. Det er også vanlig å inkludere rekvisitter som representerer deres interesser, for eksempel sportsutstyr, musikkinstrumenter, bøker eller kunstverk.


HUSK at konfirmasjonsbilder er en spesiell måte å feire barnets prestasjoner og fange deres unike personlighet. Ved å planlegge fremover, kommunisere med fotografen og involvere konfirmanten i beslutningsprosessen, kan du skape meningsfulle og varige minner gjennom disse portrettene.

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1