GRAVIDFOTOGRAFERING

Gravidfotograf asker | bærum | oslo | drammen


Kristen Proby
"No one else will ever know the strength of my love for you. After all, you’re the only one who knows the sound of my heart from the inside"

....

ET VOKSENDE LIV I MAGEN

Å være gravid er noe av det mest krevende men vakre ting en kvinne kan gå gjennom i sitt liv. For mange er graviditeten slitsomt og problematisk, men denne tiden er flyktig....en drøm....en pust.. og plutselig er barnet her. Det er ikke noe bedre måte å huske svangerskapet enn å forevig og fange tiden med bilder. Her finner du noe tips for å hjelpe deg med forberedelsen for en vellykket gravidfotografering.

 

NÅR SKAL JEG TA BILDER?:

Det er lurt å ta kontakt og reservere datoen så fort du har fått termindatoen og du har kommet over den første trimesteren. Beste tiden å ta bilder for dere som skal føde ett barn er rundt uke 28-36 (for flerlinger uke 26-32) . Da er magen din stram og det er fortsatt mulig å bevege deg og være komfortabel i å holde poseringer.

PRAKTISK INFO:

* Etter du har booket timen setter vi opp en teamsmøte eller telefonsamtale for å gå over praktiske informasjon samt diskutere ønskene dine for fotograferingen.

 

* Fotograferingen skjer enten på mitt stort flott studio i Heggedal Fabrikker, Asker - ellers ute på location nær studioet. For dere som ønsker utefotografering nær hvor du bor er det 500kr tillegg i prisen (1000kr for dere som bor lengre enn 1 time kjørevei). Det tar vanligvis ca 1 time for fotograferingen og du får ca 40-50 bilder i bildevisningen.

 

* Den dagen du skal fotograferes er det lurt å ikke bruke trange bukse eller truser før fotograferingen slik at det ikke blir markeringer i huden.

 

* Alle kunder har forskjellige ønsker i forhold til hva slags bilder de vil ta og hva de har lyst å ha på seg. For å få litt inspirasjon har jeg samlet noe fine bilder her på PINTEREST siden min. Noen vil ha bilder som viser hud og andre vil kun ha bilder med klær på. Jeg tar imot alle ønskene deres men er du usikker om hva du ønsker vær trygg at du er i gode hender! Noen kunder vil ha minimalt med sminke og vil se mer naturlig ut og andre bestiller frisør og sminke før fotograferingen. Begge to er like nydelig- gjør det som passer deg best!

 

* Jeg har dessverre ikke klær til gravide hos meg. Her er en liste av ting du kan ha med deg hvis du skal ta bilder inne på studioet: hipsters eller underbukser som har litt sjukkere sider – minst en i svart og hvit. Her er noe forslag om hva fotograferer bra ……. bh-sett, trang t-skjørter eller singleter, wrap gensere, trang kjoler med eller uten belte over magen, jeans eller tights, bukser, soverom kåper, tynn nattkjoler, såkalt "crop topp eller boob tube" skjerfer etc.

 

* De fleste gravide kunder bestiller også nyfødtfotografering i tillegg. Jeg har satt sammen en Belly to Baby pakke for dere som gir pris avslag på begge fotograferinger og bestillinger. Husk å bestille nyfødtfotografering samtidig du bestiller gravidfotograferingen.

 

*SYKDOM: Det er alltid uforutsigbar ved sykdom, spesielt når kroppen til mor har vært gjennom en stor påkjenning. Om du eller andre i familien er syk, avbestille vi fotograferingen og finne en ny dag for å ta bilder. Hvis noen i familien har smittsomme sykdommer er det ekstremt viktig at vi utsette fotograferingen da jeg kan smitte andre sårbare småbarn videre.

 

*Send meg gjerne spørsmål og forespørsler ved å trykke på epost eller kontakt skjemaet i menyen øverst.

 

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1