BABYFOTOGRAFERING i ASKER

Babyfotografering | Asker | Bærum | Oslo | Drammen


Taylor Evan Fulks
"Cherish your children… for they are the footprints you will leave behind"probykeller....

DE VIKTIGE MINNER

Det er mange grunner til å bestille en profesjonelle babyfotograf med god erfaring innen babyfotografering . Det er mye som skjer det første året som er verdt å dokumenteres for eksempel når de begynner å sitte, eller å fange fine bilder av en voksende familie. I dette tekniske era tar vi mange tusen bilder, men hvor mange av dere er selve med på bildene? Det er veldig typisk å ha mange bilder av barna og en foreldre, mens den andre er bak kameraet. Derfor er det viktig å komme til en profesjonelle babyfotograf slik vi kan forevig de viktige øyeblikk. Jeg har mange års erfaring i å ta bilder av baby, barn og familier!

OM BABYFOTOGRAFERING:

Babyfotografering gjelder baby som er ca 6 uker- 1 år. Like før avtalen kan vi sette opp en telefon samtale eller teamsmøte for å snakke om forberedelser, ønskene og forventninger, samt informasjon jeg burde vite på forkant av fotograferingen. Valg av lokalet (enten inne på studioet eller ute) er anbefalt etter alderen. Babyer som er ca 6 uker for eksempel passer mye bedre inne enn en 1 åring. For de som er litt eldre har jeg mange fine utesteder som egner seg til fotograferingen - enten det er i skogen, på stranden eller i åkerne. Velger dere bildene tatt inn i studioet blir dere møt med en stor fint naturlig lys studio med store vinduer og en avslappende energi.


Jeg er ganske fleksibel med arbeidsdagen og da velger vi en tidspunkt som passer best for babyen i forhold til sovemønsteret. De fleste små tåler mye bedre en fotografering etter morgens lur, mens eldre barn trives best etter dagens tidlig ettermiddags lur.

 

Klikk HER for å fylle ut kontakt skjema om du ønsker mer info!

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1