BARNEFOTOGRAFERING

Barnefotograf | Asker | Bærum | Oslo | Drammen

 


Author Unknown
"For all the things my hands have held, the best by far is you. "....
fs 089 1
Bilder av en familie ut i naturen
Fine jente spiser pepperkake

BARNEBILDER

En barneportrettfotograf har spesialisert seg på å ta vakre og meningsfulle bilder av barn. Jeg har lang erfaring i å ta bilder av barn i alle alders og er veldig flink i å gjøre dem komfortable foran kamera og få frem deres naturlige uttrykk og personligheter. I tillegg er det viktig å ha gode kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter for å engasjere seg med både barnet og deres foreldre eller foresatte. Tålmodighet er også nøkkelen, siden barn kan være uforutsigbare og kanskje ikke alltid samarbeider under fotograferingen.

Praktisk Info:

  • Velg riktig fotograf: Se etter en profesjonell fotograf med erfaring i barneportrettfotografering. Sjekk porteføljen for å passe på at stilen samsvarer med dine preferanser og at fotografen har en evne til å fange ekte uttrykk og følelser og er ikke for oppstilt.
  • Vi setter opp en teamsmøte/telefonsamtale for å diskutere barnets rutine og temperament og beste tidspunkt for å fotografer. Det er viktig å velge et tidspunkt når barnet ditt er godt uthvilt og matet, da dette vil bidra til deres komfort og samarbeid under fotograferingen.
  • Inne eller Ute? Utendørsfotografering gir ofte vakkert naturlig lys og et mer avslappet miljø, mens studiofotografering gir mer kontrollert lokalet, lys og rekvisitter.
  • Antrekk og Rekvisitter: Alle har sine egne preferanser i forhold til type stil de vil ha på bildene. Mest viktig er å ikke bruke klær/t-skjørter som har bilder/forvirrende tekst a la Disneyfigurer osv. Men det er også viktig å velge antrekk som passer i deres stil og er komfortable for barnet. Det er også mulig å skifte gjennom fotograferingen for å få variasjon i bildene. Sjekk ut pinterest siden min HER for å få litt stil/farge kombinasjoner og inspirasjon for fotograferingen
  • Personlig Rekvisitter: Ta med rekvisitter og leker som har betydning for dere! Rekvisitter kan gi en personlighet til bildene. Ta med barnets favoritt leker eller sentimentale gjenstander for å inkludere i fotograferingen. Dette vil hjelpe barnet ditt til å føle seg trygg og engasjert under fotograferingen og bildene blir enda mer naturlige.
  • Vær tålmodig og avslappet: Barnefotografering kan noen ganger være uforutsigbare, ettersom barn kan ha forskjellige stemninger og oppmerksomhetsspenn. Hold deg rolig og tålmodig, siden stress eller press kan påvirke barnets oppførsel. Jeg har lang erfaring med barn og er flink å engasjere de slik jeg får frem deres naturlige smil og uttrykk.
  • Fang Ekte Øyeblikk: Mens poserte portretter er vakre, de ekte "i det øyeblikk" bilder ofte viser barnets personlighet. Jeg elsker å fange de spontane øyeblikk, som latter, nysgjerrighet eller lekenhet.
  • Søsken? Å inkludere andre søsken kan hjelpe de små å være mer trygg og avslappet, slik at det er lettere å få mer engasjert og naturlige bilder. Samtidig viser bildene deres spesielle bånd.

Klikk HER for å fylle ut kontakt skjema om du ønsker mer info!

Klikk HER for å se på priser

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1