NYFØDTFOTOGRAFERING

NyfødtfotografERING | HEGGEDAL | Asker | Bærum | Oslo | Drammen


Author Unknown
"I loved you from the very start. You stole my breath, embraced my heart. Our life together has just begun. You’re part of me, my little one."....

Klikk HER for å se de forskjellige nyfødtbilder

Jeg har stor lidenskap for å fotografere de alle minste! Det er mange nyfødtfotografer å velge fra, så det er viktig å velge en fotograf som matcher deres forventninger og fotografi stil. Som en av de første nyfødtfotografer i Norge har jeg lang erfaring i å ta bilder av de alle minste. Det krever trygghet og kunnskap og det er utrolig ydmykende å få lov å fange de første flytende øyeblikk og skaper minner for livet . Godt samarbeid og planlegging hjelper til å gjennomføre en vellykket fotografering og da har jeg samlet noen tips for å hjelpe dere blir klare til fotograferingen.

 

BESTILL NYFØDTFOTOGRAFERING I GOD TID:

Screenshot 2023 06 23 at 12.57.16

For å sikre plass i boken er det lurt å bestille nyfødtfotografering i god tid før terminen, helst 2-5 måneder i forveien. Termindatoen er skrevet inn i boken min. Deretter tar dere kontakt så fort som mulig etter fødselen slik at vi kan finne en dag for å ta bilder. Det er viktig at beskjeden kommer før du har kommet hjem, spesielt om du føder i høysesongen, helst når du informerer familie og venner. En enkelt sms fra pappaen med "barnet er født!" er mer en nok! Tlf er 95284415

OM NYFØDTFOTOGRAFERING:

Nyfødtfotograferingen foregår normalt innen de første 10 dager. Det er flere grunner for å ta bilder så fort som mulig. For det første er de ganske søvnig og lettere å flytte gjennom poseringer. Rundt ca 10-14 dager begynner de å bli litt mer våken, begynner å strekke seg mer, kan begynne med kolikk og melkeutslett. De også vokser veldig fort de første ukene og plutselig er denne helt ferske, dyrebare tiden borte for alltid. Men...jeg har lang erfaring med å ta bilder av nyfødte babyer mellom 5 dager og 4 uker, så om du ikke har forhåndsbestilt fotograferingen, ellers babyen er ikke klare å ta bilder før den er noen uker gammel, ikke stress. Bildene blir nydelige uansett. Å være nybakte foreldre er utrolig slitsomt og dette skjønner jeg VELDIG godt! Å komme dere ut av huset med en så fersk baby kan virker overveldende, men tiden rett etter fødselen forsvinner veldig fort og jeg lover det er verdt turen. Studioet har et berolige og avslappede energi som egner seg optimalt for dere å ta en pause fra foreldrerollen, ta beina opp på bordet og slappe av uten stress med drikke og litt snacks. Prisen inkluderer bilder sammen med foreldrene.

PRAKTISK INFO:

* Det er viktig med ro for å holde stressnivået ned når babyen skal fotograferes. Søsken som ikke skal være med på bildene bør holdes hjemme. Om søsken skal være med på bildene eller må være med mens jeg tar bilder av babyen er det lurt å ha med ipad, film og matpakke slik at lydnivået er holdt helt minimalt, ellers kan det bli vanskelig å få fine bilder av babyen.

 

* Uansett om du ikke har planlagt å gi smokk, eller du har prøvd men babyen ikke vil ta, er det en stor fordel å ha den med. Det er et bra hjelpemiddel når babyen begynner å småvåkne når jeg flytter de slik at de roer seg fort ned igjen. Mam Start 0-2m er den jeg får de fleste å ta når de er ikke vant med smokken.

 

* For å unngå flassete hud er det lurt å begynne å bruke en myk og våt klut og smør godt med olje noen dager på forveien. Gjør dette samme morgen babyen skal fotograferes, samt smøre godt med en godkjent parfymefri babylotion.

 

* På studioet har jeg alt du trenger til fotograferingen, med en god utvalg av rekvisitter, luer, strikketruser, hårbånd og en del annet, alt med en ren og naturlig stil. Om du har egen strikketøy, eventuelt hentesett osv du vil bruke i fotografering er det veldig koselig og stas å bruke i bildene.

 

* Studioet er oppvarmet ekstra godt for at de minste ikke skal være for kaldt, da de fleste klarer ikke å regulere temperaturen enda. Viktig å kle på dere selv i klær som er komfortable og kan justeres ved behov.

 

* Fotografering er veldig avslappet og det er satt av god tid for kos, mat og bleieskift. Noen babyer trenger å spise litt oftere enn normalt da de blir forstyrret mer gjennom fotograferingen. Hvis du bruke flaske har jeg en vannkoker for dere som må varme opp flaskene. Husk å ta ekstra mme i tilfelle babyen må ha litt mer mat en det som den spiser normalt.

 

*SYKDOM: Det er alltid uforutsigbar ved sykdom, spesielt når kroppen til mor har vært gjennom en stor påkjenning. Om du, babyen eller en andre i familien er syk, avbestille vi fotograferingen og finne en ny dag for å ta bilder. Hvis noen i familien har smittsomme sykdommer er det ekstremt viktig at vi utsette fotograferingen da jeg kan smitte andre sårbare småbarn videre.

 

Hvis du har flere spørsmål eller ønsker å bestille fotografering klikk her - - TA KONTAKT

 

Få mer info om andre fotograferinger KLIKK HER

Få info om priser og produkter KLIKK HER

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1