En drøm… | gravidfotografering | nyfødtfotograf

Det er alltid gøy når bildene mine kommer på trykk.  Denne gangen er det en artikkel om gravidfotografering uten klær i februar utgaven av Baby Drøm.  Tusen takk til Merete Corneliussen – personlig trener, coach og gründer  av http://www.mammamestring.no for tilatelsen for bruk av bildene hennes.  Jeg har en del kunder som booker min Belly til Baby pakke slik at de får slike bilder for seg selv til en litt rimmeligere pris.  Pakken er veldig populært og jeg anbefaler at du booke dette med GOD tid før termindatoen.

God helg alle sammen!

– ❤ LisababydromBLOG

Velkommen

Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

facebook
instagram
pinterest
twitter 1

Instagram

instagram

KONTAKT

studio | Åmotveien 2

Heggedal, Asker

lrostoen@fotografixstudios.com

tlf 952 84 415

greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

follow me

facebook
pinterest
instagram
twitter 1