Fotograf i Asker | Et Nytt Liv

Børste av støvet fra bloggen

Det har vært alt for lenge siden siste gang jeg skrev på bloggen!  Å være ærlig, tenkte jeg at de fleste har gitt opp i å lese blogger.  Da er det nå Instagram og Snapchat som gjelder.  Menn, mye har skjedde nå siden sist!  Å være en fotograf i Asker er utrolig gøy! Jeg har alltid elsket å skrive ned og del tankene mine og viser litt av mitt liv som fotograf.   Livet har forandret seg for alle sammen verden rundt. Vi har kommet gjennom en voldsom pandemi og sorgen er stor for alle som har mistet sine kjære.  Samtidig er vi takknemlig at vi har kommet gjennom krisen slik vi kan ta bedre være av oss selv og alle rundt oss.  I 2 år har det vært mye mindre fotograferinger mens prioriteringer har vært å holde oss frisk og ikke ta for mange sjanser.  Men nå har dere begynt å vende dere tilbake til å ta bilder, og jeg er, som alltid, evig takknemlig at dere velger akkurat meg som fotografen din!

Nye Tider Nytt Studio  | Portrett studio

En annen ting som har skjedd er at jeg har nå flyttet studio til en litt mer intimt lokale. Du finner meg fortsatt i Heggedal Fabrikker! Men er nå i en andre del av bygningen.  Dere kunder som har vært hos meg før og igjen etter jeg har flyttet, har gitt meg veldig positive tilbakemeldinger! Lokalet er litt mer intimt men med samme preg som jeg har hatt siden jeg flyttet inn i Fabrikken i 2010.  Jeg har fortsatt hvite vegger med et finmalt gammelt gulv. Men NÅ kan jeg tilbyr en mørkere side i fotograferingen, med et brun håndmalt vegg og den helt opprinnelig  gammelt gulv fra Fabrikken.  Veldig fint at jeg kan tilby begge deler!

Som Fotograf i Asker har jeg mange kunder fra hele landet.  Jeg er meste kjent for nyfødtfotografering og bildene mine er utstilt på Bærum Sykehus og fødeavdelingen på Ullevål.  I tillegg har jeg mange års erfaring med gravide, baby, barn, familier og konfirmanter, og i har et begrenset mengde av bryllup.  Uansett hva slags fotografering dere ønsker seg,  har jeg alltid god kontakt med dere før og etter fotograferingen, og mange av dere kommer tilbake år etter år for nye bilder.

Sist Men Ikke Minst – Ny Nettside

Nå har jeg en ny og utrolig fin nettside som har vært planlagt i flere år.  Om du vil gi meg tilbakemelding eller råd om noe forbedringer bare ta kontakt!   Men, nå er det snart jul, og da passer det med å dele en av de fine bilder jeg har tatt av denne frøken, nam nam med pepperkake!

– ❤️ Lisa

Barn spiser pepperkake i babyfotografering fra Fotografix Studios fotograf i Asker

 klikk  HER for å se på bildegalleriet! 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Velkommen

  Det er så hyggelig at du har kommet på besøk til bloggen min! Her får du en liten blikk av hvordan livet mitt er som fotograf og en smakbit av bildene jeg tar for alle mine fantastiske kunder

  facebook
  instagram
  pinterest
  twitter 1

  Instagram

  instagram

  KONTAKT

  studio | Åmotveien 2

  Heggedal, Asker

  lrostoen@fotografixstudios.com

  tlf 952 84 415

  greenery leaf logo bu031 1fotografix studios

  follow me

  facebook
  pinterest
  instagram
  twitter 1